Izolacja piankowa kabli akumulatora, gdzie dostać...

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • lucent
    Classic
    • 2014
    • 13
    • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Witam

Mamy w firmie dwie Octavie Tour 2. Jedna ma ok. 62 tys km, druga 52. W tej która ma 62 tys. właśnie padła głowica i w ramach gwarancji mają regenerować gniazda, co gorsza wtryski były już wymieniane 2 albo 3 razy.
    Druga jedzie na sprawdzenie. Podczas ostatnich przeglądów wgrali nowy soft z dotryskiem, ale doradca stwierdził że przy tej pojemności dotrysk nie jest włączany. Obawiam się że Skoda zaczeła robić gniazda z innych materiałów i ten silnik to nie to co kiedyś.

Dam znać co będzie się dziać dalej.

Kuba
  • Grechulek
    Ambiente
    • 2012
    • 116
    • Octavia III (5E3)
    • CHHB 2.0 TSI RS 220 KM

Witam, jak zaznaczyłem na zdjęciu, izolacja piankowa bodajże od akumulatora została u mnie trochę jakby zniszczona, nie wiem czy przez zwierzaka jakiego, czy podczas montażu plastikowej osłony akumulatora czy może już od nowości tak było. Żadnych łapek odbitych pod maską nie widziałem tym bardziej, iż od nowości mam zawieszone pod maską dwie kostki WC Citrus oraz ultradźwiekowy odstraszacz na kuny. Wkurza mnie ta poszarpana trochę pianka, gdyż to nowe auto i chciałbym to wymienić. Jeśli ktoś wie czy w ASO takie coś dostanę czy gdzieś indziej, to proszę podac gdzie . Z góry dzięki i pozdrawiam.

Komentarz

• Maicroft
      Moderator
      S_OCP MemberModeratoRS
      • 2004
      • 25757
      • Audi

To jest taka jakby gruba izolacja nawijana na przewod. W sumie do niczego powaznego nie potrzebne, wiec jak przeszkadza to wywalic
      Spritmonitor.de

Komentarz

Pracuję...